Защо с нас

Facebook

Последвайте ни във Facebook

Youtube

Последвайте ни Youtube

Instagram

Последвайте ни в Instagram

Нашата Философия

Нашата философия  – Израстване чрез игра.

В днешно време на много места може да получи човек уроци по тенис. Но добрата техника и навици и особено развитието според собственото темпо са в основата на нашата философия. За нас е важно децата да продължат да обичат тениса и когато пораснат.

Затова в DTU, ние обучаваме по най-лесния начин – чрез игра.

Ние сме екип от трима квалифицирани треньори, които знаем как децата израстват, по най-полезния начин. В момента ние обучаваме над 120 деца в четири детски градини и над 50 ученика на възраст между 8 и 16 години, над 30 пораснали. 

 

През последните десет години пред нас чрез игра пораснаха десетки деца. Натрупахме опит, създадохме система и виждаме как в резултат на тази система преподаваме по-бързо и по-лесно и постигаме по-добри резултати.

За нас е важно всичко да се случва атмосфера на спокойствие и сигурност. Знаем също, че трябва да уважаваме индивидуалните качества на тенисистите и те да се развиват със своите темпове. Затова ние преподаваме с уважение и търпение. Ние знаем, че всеки е индивидуалност и ценим и развиваме качествата, които ги отличават.

Снимки на Николай Юруков, Ивелин Пеева